Cum am lansat o piesă nouă, la un an și jumătate de la lansarea ei.

Ciorba

A trecut un an și jumătate de la lansarea piesei „Greu de Iubit” și iată că am norocul de a o lansa din nou, exclusiv pe ehiphoplyrics.com. Eu le mulțumesc oricum pentru susținere! 😂✌️

E a doua oară în două medii diferite, când observ că mi se „descoperă” muzica după muuuult timp.
Prima dată a fost când Mihai Morar mi-a difuzat la Radio ZU piesa „Îmi place de tine”, a lăudat-o și a spus că nu știe cum de a ratat piesa asta un an de zile. Aia e… M-am bucurat pentru complimente.
Acum, a doua oară, observ cum lansez piese după un an și jumătate de la lansare. 😂
Funny shit. Chiar m-a amuzat. Sigur a fost doar o neatentie a admin-ului, care poate e mai puști și nu mi-a ascultat muzica până acum.

Dar apoi mi-am adus aminte de ce se întâmplă să rateze mare parte din media piesele. De ce nu deschid mulți mail-urile cu comunicate (după ce că le dai mură-n gură) și cum nu verifică nimic înainte să posteze.
Cum Jurnalismul a devenit un copy/paste de comunicări făcute de P.R.ii lable-urilor și ai artiștilor. Cum îi doare la supapă de ceea ce fac și habar nu au ce postează. Jurnaliștii de azi zici că au făcut la facultate cursuri de C.D.C.P. (Click Dreapta – Copy – Paste) și cum să ignori mail-uri care nu se află în „listele prioritare” venite de la Label-urile Majore agreeate de grupul la care lucrezi. Păi cum să părăsim cercul? Mergem liniștiți pe roata de hamster, luăm banii și hai acasă!
Ăștia parcă nici nu au vreo pasiune pentru munca lor. O fac să fie. Nu mai fac research, nu mai scriu nimic cu cuvintele lor, la inițiativa lor. Nimic interesant, nimic original, nimic de la ei. Nu au nicio simțire. Au devenit niște roboți. De aia au nevoie de titluri gen „clickbait”. Pentru că nu sunt în stare să scrie ceva care chiar merită citit.

Mi-e dor de un Monden.info. De oameni care își fac treaba din pasiune. De real, de adevăr, de originalitate, de creativitate, de bun simț, de implicare… de RELEVANȚĂ!

Mi-e dor de oameni care apreciază toate astea și se ghidează în viață după principii sănătoase. Avem nevoie de oameni de genul ăsta în toate domeniile.

Sper să se schimbe lucrurile. Avem nevoie. ❤️✌️

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *