Hai salut!

zhao

Salut!

Mă cheamă Anghel Antonio Nicolas, dar nu mă strigă nimeni după niciunul dintre numele din buletin.
Majoritatea îmi spun Zhao sau ZhaoLin, iar cei din familie mă strigă Toni (deși de ceva vreme chiar și frati-miu mă strigă ZhaoLin).

Fac muzică de vreo 9 ani, deși mulți mă știu de vreo 3 ani încoace, de când am lansat „Bani din cer” cu Adda sau „Domnișoare” cu Maximilian și Spike.

De 7 ani (de când făceam facultatea de jurnalism) vreau să îmi fac blog, dar mereu găseam motive să amân. Ba mă concentram pe fotografie, ba pe licența unei alte facultăți pe care trebuia să o termin, ba muzica și multe alte lucruri care aveau legătură cu viața personală sau muzica și industria în care urma să mă bag. Pentru că până la urmă trebuia să aleg ceva să îmi placă în care să îmi investesc timpul pentru viitorul meu.
În anii ce-au trecut am făcut muzică de multe feluri și cu tot felul de oameni, am făcut greșeli, am căzut, m-am ridicat, am învățat multe lucruri, am acumulat experiență, până mi-am găsit muzica și locul.

Am înțeles că mi-am ales să fac ceva ce îmi va oferi un viitor incert, dar liber. Mi-am dorit să fac ceva cu pasiune ce nu mă face să simt că muncesc. Am vrut să fac ceva să ma bucur și pentru ziua de luni și să nu trăiesc pentru weekend-uri.

Am observat că succesul nu e ce credeam, industria muzicală și multe lucruri pe care le vezi la TV nu sunt cum par, dar trebuia să mă lovesc de toate ca să îmi aleg drumul care mă reprezintă.

Acesta este blogul meu și voi scrie aici orice cred eu că este important, într-un mod cât se poate de sincer și obiectiv. Fie că sunt lucruri pozitive sau negative.

Mi-a zis cineva că îmi va dăuna pe plan artistic blogul ăsta dacă scriu ce cred.
Dar dacă toată lumea tace sau o arde politicos, nu se schimbă nimic.

Foto: Alex Busu

Posibil să-ți placă și

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *