Renunț.

Chillax

Am scris asta acum aproape 5 luni. Mulți artiști trec prin stările astea de foarte multe ori. Și nu doar artiștii. Unii renunță de tot.

Am să las asta aici:

Sincer, nu m-am mai gândit la asta serios din 2012. Ultima dată când mi-am propus asta am scris o piesă și mi-am dat seama că nu voi renunța niciodată. Iar când simțeam că alunec, aveam melodia. Acum melodia este doar un moment frumos în timp, care mă face să-mi conștientizez progresul.

Acum m-am întors la gândul ăla. Dar nu mai sunt în momentul în care să renunț la ceea ce fac și să mă reprofilez, pentru că mă perfecționez de 10 ani și chiar îmi place unde am ajuns. Sunt bine. Mă simt eu bine. Iubesc ce fac, îmi place cum sunt, cum îmi scriu piesele. Dar nu e de ajuns. Motivele nu contează. Am învățat deja că nu îi pasă nimănui cu adevărat. Toți duc luptele lor. Cu sau fără mine, România va fi la fel.

Diferența dintre acum 5 ani și acum, este că acum sunt foarte conștient de tot ce se întâmplă. Prea conștient. Știu că tot muzică voi face toată viața, DAR acum sunt în momentul în care cred că trebuie să renunț la Zhao.

Pot face muzică pentru alții. Voi ține să fie la fel de sinceră și reală cum o scriam și pentru mine. Pot transmite mesajele și prin alte voci. Cu siguranță sunt interpreți care fac asta de mai mult timp și le vor pune în valoare. Poate vor avea parte și de mai multă atenție așa. Altfel, până nu își găsesc artiștii potriviți, care să le simtă și să le interpreteze cum trebuie, nu vor ieși din studio.

Mi-ar fi plăcut să existe platformele astea media și când eram eu puști, ca să am posibilitatea de a vedea oameni care să îmi deschidă ochii mai devreme, dar nu a fost să fie. A fost extraordinar și drumul până aici. Am întâlnit o groază de oameni marfă. Unii mi-au rămas prieteni și voi lucra cu ei toată viața. Am fost și la multe concerte prin țară cu unul din ei și știu la ce renunț. 😁

Sunt bine. Nu foarte, dar sper că voi fi și mai bine după ce voi lansa muzica mea și prin alte voci.

Îmi voi duce viziunea albumului până la capăt și îl voi lansa, pentru că îmi doresc să rămână aici. Pentru că sunt piese care m-au ajutat să trec peste niște perioade din viață și am pus în el prea multă dragoste și pasiune ca să nu o împart. Dar și pentru că nu aș putea trăi cu regretul că nu am făcut ce simțeam că trebuie.

Mulțumesc tuturor celor care au fost cu mine până acum!

Vă pupă ZhaoLin!

Apoi am facut piesa asta și… ascultă-mă! 😉

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *