Zile bune!

File 28-11-2017, 19 34 16

Salut! Am mai pus o piesă pe Youtube. Este piesa cu Exile de pe album. Mi-am dorit mult să cânt pe un beat old school autentic. Pentru că e greu să „reprezinți”, nefiind rapper. Dar suntem în 2018 acum și cred că cine limitează muzica, rămâne ca bătrânul ăla frustrat, care gonește copiii de la scară aruncând și apă pe ei. Am scris de mult. Tot pe un instrumental de genul. Făcusem piesa pop-rock și apoi am avut viziunea asta. Am limitat audiența cu bună știință și mi-am asumat faptul că iau o piesă „pentru toată lumea” si o transform într-una doar pentru mine și cei ce apreciază asta. Ia-o ca pe un tribut adus muzicii care a avut cea mai mare influență în formarea mea ca artist.

Starea instrumentalului făcut de Amala era exact ce simțeam când am scris. Alan mi l-a prezentat și mi-a zis că produce doar beaturi old-school, în cel mai old-school mod. Și se poate auzi. Pentru cine se pricepe, e grav. Am mai intervenit doar cu chitara bass peste producția inițială.

Apoi, într-o zi, vorbeam cu Tomi aka Exile și era fix în starea piesei. Așa m-am gândit să îi dau să o scrie. Cred că în 30 de minute mi-a trimis o înregistrare pe telefon cu strofa. M-am simțit bătrân. Nu știam ce e ăla Goku! :)))

În rest, nu mai spun nimic. Tot ce am simțit fiecare din noi e acolo.

V-aș ruga să mai dați o șansă și „vechiului”. Pentru că stările, sentimentele nu expiră niciodată.

Ați fost pupați! 💙✌️

P.S. Albumul se poate comanda pe SHOP deja! Am făcut și niște tricouri blană. Text și muzică: Zhao, Exile

Instrumental: Amala

Chitară Bas: Nițulescu Laurențiu

Aranjament, Mix: Zhao, Paul Iorga, Ionuț Marius Vasilache

Master: Vlad Lucan @ATOM

Posibil să-ți placă și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *